Autoverhuur Valencia

Na aankomst op Valencia Airport heb je als bezoeker de mogelijkheid om op het vliegveld een auto te huren. De luchthaven biedt ruimte aan vier grote verhuurbedrijven die een over een groot aanbod huurauto’s beschikken, zodat er keuze zat is.

Autoverhuurbedrijven Valencia Vergelijken

Om zo goedkoop mogelijk een auto te huren in Valencia is prijs vergelijken mogelijk via de volgende websites :

Auto huren op Valencia Airport

Naast een ruime keuze aan auto’s, variëren ook de huurprijzen, borg en betalingsmogelijkheden van elkaar. De verhuurbedrijven Europcar en Hertz hebben elk een vestiging op het vliegveld, waardoor je direct over de gehuurde auto kan beschikken om naar je verblijf te rijden. Voor het huren van een auto gelden specifieke voorwaarden die geheel afhankelijk zijn van de betreffende autoverhuur maatschappij.

Autohuur ValenciaDe wettelijke leeftijd voor het huren van een auto in Spanje is gesteld op 21 jaar, terwijl de meeste autoverhuur bedrijven eisen dat de huurder al minimaal een of twee jaar over het rijbewijs beschikt. Vooraf informeren en vergelijken kan niet alleen tijd, maar zeker ook geld besparen.

Van een comfortabele kleine auto, tot een luxe wagen die ruimte biedt aan een heel gezin, de gewenste huurauto kan afgestemd worden op jouw individuele behoeften. Voor het maken van de keuze dien je niet alleen rekening te houden met het aantal medepassagiers, maar ook met de bestemming.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail