Vliegtickets naar Valencia

Spanje is een populaire vakantiebestemming en dat geldt ook voor Valencia. Dankzij de budget vliegmaatschappijen zoals Easyjet en Transavia is de Costa Brava, bereikbaar vanuit Valencia voor een beperkt budget bereikbaar.

Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid kunnen vliegtickets naar Valencia al voor rond de € 100,- aangeschaft worden. Daarnaast is Valencia niet alleen bereikbaar vanaf de internationale luchthaven Schiphol, maar veel vliegtickets bieden vertrek vanaf Rotterdam en Eindhoven aan.

Aanbieders van vliegtickets naar Valencia

Vliegtijd naar Valencia Airport

vliegticketvalenciaMet een directe vlucht bedraagt de vliegtijd ongeveer 2,5 uur, terwijl overstappen de reistijd verlengd tot maximaal acht uur. Juist door de korte vluchttijd, de scherpe prijs waarvoor vliegtickets naar Valencia aangeboden worden en het feit dat Valencia voor velen als vertrekpunt naar de vele omliggende badplaatsen gezien wordt, maakt het boeken van een vlucht naar het Spaanse Valencia aantrekkelijk voor jonge mensen.

Voor het boeken van vliegtickets kan wachten tot het laatste moment rendabel zijn, omdat dit nog eens extra voordeel op kan leveren. Al is dit niet aan te raden tijdens het hoogseizoen, de zomervakantie, wanneer veel jonge mensen alleen op vakantie gaan en richting de Spaanse Costa Brava en Valencia trekken.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail