Winkels op Valencia Airport

Natuurlijk ontbreken ook winkels op Valencia Airport niet. Er is een uitgebreid aanbod winkels, die variëren van de bekende Duty Free tot gewone winkels. In de vertrekhal bevinden zich diverse winkels waar naar hartenlust belastingvrij ingekocht kan worden.

Het aangeboden assortiment is divers en varieert van (alcoholische) dranken tot sigaretten, maar ook parfum en cosmetica evenals eten en andere accessoires kunnen hier tegen aantrekkelijke prijzen aangeschaft worden. Het aan boord meenemen van deze producten is verzekerd, omdat de winkels de aangeschafte artikelen ter plaatse verpakken en verzegelen.

Opletten met de Tax Free winkels op Valencia Airport

Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de voorschriften van de maatschappij waarmee gevlogen wordt. Naast de tax free winkels die uitsluitend toegankelijk zijn voor vertrekkende passagiers die nog willen profiteren van belastingvrij inkopen doen, zijn er nog andere winkels.

De News & Books winkel beschikt over kranten en boeken uit diverse landen, zodat er voor elk wat wils te vinden is. Zelfs de nieuwste internationale bestseller zijn in de schappen van deze winkel te vinden.

In Thinking Valencia – The taste of Spain kunnen bezoekers authentieke producten uit Spanje en streekproducten uit Valencia aanschaffen. De producten variëren van originele etenswaren tot handgemaakte ambachtelijke artikelen.

De winkels op Valencia Airport :

  • De Duty Free Shop : Dit is een grote winkel waar je geen btw betaald over je aankopen. Hier kun je onder andere drank, sigaretten, parfum, cosmetica, etenswaren en accessoires aankopen.
  • News & Books winkel : winkel waar je Spaanse maar ook internationale kranten en tijdschriften kunt kopen. Maar ook de laatste boeken zijn hier voor handen.
  • De ‘Thinking Valencia’ winkel waar je souveniers zoals kunst, t-shirts, cadeautjes, beeldjes etc kunt vinden.
  • Apotheek : hier kunt u uiteraard de nodige medicijnen verkrijgen maar ook diverse andere producten zoals Make-up, speelgoed, toiletspullen, sieraden, glaswerk etc.

U kunt met deze winkels een tijd overbruggen als u moet wachten op uw vlucht.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail